Golf

Dan Olsson

Golfinstruktör

Jag heter Dan Olsson och är golfinstruktör.

Jag har arbetat som pro sedan 1982 och har varit på Costa del Sol och Parador del Golf sedan 1994. Där har jag haft golfskolor så väl som privatlektioner. Sedan ett par år tillbaka har jag haft mina lektioner och golfskolor på Golfklubben Cerrado de Aguila som ligger i Mijas Costa/Fuengirola.

Golfskolan

Hej bästa blivande golfelev.
Under mina 35 år som golfinstruktör har jag kommit till slutsatsen att de som gör snabbast resultat och sänker sin hcp är spelare som har mellan 20-36 i hcp när dom börjar golfskolan. Jag menar om lågt hcp är viktigt eller om man vill känna sig stabil i sitt sociala spel med kamrater så är närspelet superviktigt och kanske roligast att träna. Man skall ha spelat lite och fått idéer om vad man gör ute på banan.
Jag kan med enkla metoder få dig att chippa så bra att du kanske får 8-10 mindre antal puttar per runda! Det ger i sin tur ditt självförtroende så mycket feedback att du slår bättre drives och järnklubbor på fairway. Ditt viktigaste spel är ditt närspel,  så mycket träning på det kommer jag att arbeta med på skolorna.

Dan

Privatlektioner

För dig som inte har möjlighet att gå i golfskola, finns det givetvis möjligheter för privatlektioner. måndag till torsdag mellan 10.00 – 14.00. Är du intresserad av av golfskola eller lektioner kan du höra av dig till mig direkt på dan@golfyvinos.eu eller tel +34 635 690 279 eller +46 70 400 78 50 för priser och alternativ.

Golftävlingar

Under 16 år har Golf y Vinos anordnat golfturneringar på Costa del Sol. ”Vinn din Vikt i Vin” har blivit den mest populära och går den av stapeln i mars/april varje år! Kolla här på sidan för mer info om nästa golftävling!