Golf

Dan Olsson

Golfinstruktör

Jag heter Dan Olsson och är golfinstruktör.

Jag har arbetat som pro sedan 1982 och har varit på Costa del Sol och Parador del Golf sedan 1994. Där har jag haft golfskolor så väl som privatlektioner. Sedan ett år tillbaka har jag haft mina lektioner och golfskolor på Golfklubben Cerrado de Aguila som ligger i Mijas Costa/Fuengirola.

Golfskolan

Du kan vara nybörjare  eller ha erfarenhet, men vill fräscha upp din golf. För dig som tycker om att träna riktigt så som proffsen, kan du få ett eget träningsprogram upplagt så att det passar dig. Privat träningen sker med video om du vill, så att du i lugn och ro kan se på din sving och träna därefter. Du kan även kontakta oss om du behöver privatlektioner.

Golftävlingar

Under flera år har Golf y Vinos anordnat golfturneringar på Costa del Sol. ”Vin din Vikt i Vin” har blivit den mest populära och går den av stapeln i april varje år! Kolla här på sidan för mer info om nästa golftävling!

Golfskolor

Plats: Cerrado de Aguila Golf Club
Mijas Costa/Fuengirola
Tid:    Måndag-fredag 10.00-13.30
(inkl 30 min paus)

Våren 2020
14 – 18 jan
18 – 22 feb
01 – 05 apr

Vi går igenom alla slag, träklubbor och järnklubbor på drivingrangen. Puttningsträning, chip, pitch och bunkerträning på övriga träningsområden.