Aktiviteter

Vinprovning

Välkommen till vinprovning med Golf y Vinos. Vi gör våra flesta provningar i våra egna lokaler, men även i privata hem och restauranter, för föreningar mm. Vi är specialister på spanska viner, men vi både säljer och importerar viner från stora delar av världen, och håller givetvis provningar med dessa viner. När vi gör vinprovningar är det oftast i kombination med tapas eller middag, som lagas av vår eminenta svenska kock Tina Schön. Vi kan skräddarsy en provning för ditt företag, lägga in en rolig quiz och göra en helkväll med din personal.

  • Vinprovning under ledning av en erfaren vinexpert
  • Lär dig om vinets historia och framställning
  • Bli kunnig vinkännare i smaker, druvor och distrikt
  • Lär dig välja rätt vin till olika maträtter

Vinresor

Vi gör golf- och vinresor till oilika delar av värden. Våra resor har gått i 20 års tid till Rioja i Spanien, vi har också varit i Sydafrika ett antal gånger, Toscana i Italien, Champagne regionen i Frankrike och 2018 var vi i Ribera del Duero.

Vi spelar golf på dagarna och besöker vinbodegor på kvällarna!!!

Golftävlingar

Vi gör ett antal golftävlingar varje år, där vår största tävling är Vinn din vikt i vin!. Vi gör även andra roliga tävlingar, alltid i andan om vin, ”Hang-over Golf” på nyårsdagen, ”Valentine Golf” eller ”Norsk poängbogey”.